Skip to content

Betrouwbare hosting

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel bouwen? Ben je op zoek naar managed hosting of shared hosting? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. RST levert passende webhosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste webhostingtechnologieën. Wij doen er alles aan om jouw site altijd bereikbaar en snel te houden. Bovendien bouw je bij ons je eigen homepage tegen lage kosten.

Webhosting
Telefonie

Webhosting: snel, flexibel

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel bouwen? Ben je op zoek naar managed hosting of shared hosting? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. Als je webhosting bijvoorbeeld gedurende enige tijd niet werkt, is de kans groot dat je klanten misloopt. Maar ook als de website wel beschikbaar is, kunnen er nog problemen optreden. Een haperende website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten. RST levert passende webhosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste webhostingtechnologieën. Wij doen er alles aan om jouw site altijd bereikbaar en snel te houden. Bovendien bouw je bij ons je eigen homepage tegen lage kosten.

Performance

Profiteer je van extreem snelle laadtijden dankzij SSD-schijven en de nieuwste technologische standaarden.

Flexibiliteit

Jij kiest: gebruik een CMS (WordPress, Joomla! & meer) of programmeer je website zelf.

De totaaloplossing

Altijd in alle pakketten inbegrepen:

Hosting & Apps

Ruime webspace en veel handige tools

E-mail

Tot 250.000 postvakken en 250 GB mailspace

Domeinnaam

Je eigen domein blijvend inbegrepen incl SSL certificaat.

Hosting

Totaalpakket voor jouw website

In je webhostingpakket van RST vind je alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor je website: 1-klik-installaties met installatron, van talrijke handige apps, analysetools en responsive designs. Veiligheidstools monitoren je project en zorgen voor een optimale bescherming van je gegevens.

Gratis telefonische support

Kom je er even niet uit? Bel ons op! Onze klantenservice helpt je telefonisch verder en op onze pagina hulp vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Wat is het juiste hostingpakket voor mij?

Om het meest geschikte hostingpakket uit te kiezen, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Hoeveel verschillende websites wil ik beheren?
    Wanneer je slechts één website wilt hosten, is het voordeligste hostingpakket PowerWeb Starter meestal al voldoende. Wanneer je in het begin al weet dat je meerdere websites gaat beheren, kun je ook meteen een groter pakket nemen. Natuurlijk kun je onafhankelijk van je pakket altijd extra domeinnamen registreren en gebruiken.
  • Hoe groot zijn de bestanden die ik ga uploaden?
    Bekijk de content die je wilt gaan uploaden om in te schatten hoeveel opslagruimte je grofweg nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je grote bestanden als downloads op je website wilt aanbieden of wanneer je een fotoblog wilt starten, is voldoende webruimte van belang. Hoge resolutie foto’s zijn soms tot wel 20 MB groot. Wanneer je 1.000 foto’s plaatst, heb je dus ongeveer 20 GB webspace nodig. Ook webshops met een groot aantal artikelen benodigen veel opslagruimte.
  • Hoeveel e-mailadressen heb ik nodig?
    Hoeveel e-mailadressen je nodig hebt, is meestal afhankelijk van het aantal medewerkers binnen je bedrijf – of bijvoorbeeld het aantal familieleden dat je een eigen e-mailpostvak wilt geven.

Kom je er op een later moment achter dat je pakket toch te weinig mogelijkheden biedt? Of is je hostingpakket juist iets te groot? Geen probleem. Je kunt op ieder moment naar een groter óf kleiner pakket wisselen. Wanneer je overstapt naar een nieuw pakket, wordt er natuurlijk rekening gehouden met de kosten die je al vooruit hebt betaald. Bestanden die je al hebt geüpload of geconfigureerd, blijven behouden en worden niet gewijzigd. Wanneer je wisselt naar een kleiner pakket raden we je aan om vooraf een back-up van je gegevens te maken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de webspace in je nieuwe pakket kleiner is dan de ruimte die je in je huidige pakket gebruikt. Op het moment dat je van pakket wisselt, gaat er een nieuwe contractlooptijd in. Er worden voor een pakketwissel geen servicekosten in rekening gebracht.

Welke voordelen heb ik bij RST?

Of je nu een ondernemer, freelancer, vereniging, blogger of hobbyist bent – de voordelige hostingpakketten van RST zijn geschikt voor privéwebsites of zakelijke webprojecten van elke omvang. Je maakt gebruik van krachtige servers met hoge beschikbaarheid in onze eigen, gecertificeerde datacenters in Duitsland. Je website haalt hoge snelheden dankzij de nieuwste PHP-versie, slimme caching, supersnelle SSD’s en geoptimaliseerd RAM-geheugen. Op ons krachtige en GDPR-conforme platform worden niet alleen je websites gehost, maar beheer je ook je domeinen, cloud storage, databases en e-mailpostvakken met flexibele opslagruimte.

Alle hostingfeatures zijn intuïtief te bedienen en zijn daarmee ook geschikt voor gebruikers zonder specifieke IT-kennis. Maar ook experts hebben de beschikking over innovatieve hulpmiddelen. Daarnaast staat transparantie bij RST hoog in het vaandel. Je vindt bij onze aanbiedingen geen kleine lettertjes. Alle voorwaarden zijn duidelijk en eenvoudig geformuleerd. Je krijgt persoonlijke aandacht en je kunt 24/7 je vragen stellen.

Kan ik zelf mijn eigen website bouwen ?

Met RST hosting beschik je over veel verschillende opties om een eigen website te maken. In al onze hostingpakketten zijn talloze applicaties beschikbaar. Populaire contentmanagementsystemen (CMS) als WordPress, Joomla! en Drupal kun je met één klik installeren. Ook gebruikers met weinig technische voorkennis kunnen met deze systemen kwalitatief hoogwaardige websites bouwen. Gevorderde websitebouwers beschikken over programmeertalen zoals PHP, Perl, Python en Ruby. In alle pakketten kun je gebruikmaken van MySQL-databases op SSD.

Kan ik meerdere domeinnamen beheren?

Ja. Binnen je hostingpakket kun je meerdere websites, domeinen en subdomeinen hosten. Hoeveel websites je kunt beheren, hangt af van je hostingpakket (bijvoorbeeld het aantal beschikbare databases). Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om domeinnamen of subdomeinen om te leiden naar een specifieke map op je webruimte of naar een extern doel (zoals een ander domein). In de RST Directadmin login kun je op ieder moment domeinnamen toevoegen, verwijderen of verplaatsen.

Kan ik zelf FTP of SFTP gebruiken ?

Natuurlijk. In alle hostingpakketten beschik je over FTP toegang, waarmee je eenvoudig bestanden tussen je lokale computer en je webspace kunt uitwisselen. Het maakt hierbij niet uit welk besturingssysteem je gebruikt. Via het FTP-protocol kun je daarnaast mappen op je webruimte laten weergeven en hernoemen. Het aantal beschikbare FTP-accounts is afhankelijk van je pakket. Het voordeel van meerdere FTP-accounts is dat je hiermee externe dienstverleners zoals webdesigners enkel toegang tot een bepaalde map op je webruimte kunt geven. SFTP krijg je via de helpdesk.

Wat klanten vinden

Meer weten ? Stel je vraag