Skip to content

ICT & CONSULTANCY

Het doel van onze IT & ICT consultancy diensten is simpel; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven aan klanten hoe hun ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van hun operationele-, en strategische doelstellingen. ICT heeft immers altijd meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken.

IT & ICT consultancy uitgevoerd door ware specialisten

Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Ictivity inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of klanten nou op zoek zijn naar een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet; Ictivity beheerst beide aspecten. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van klanten en je hebt de kern van Ictivity samengevat.

SIMPEL EN BETAALBAAR advies

Onze architecten bewaken de samenhang. De ICT consultants en technisch specialisten zorgen voor de juiste inrichting en het beheer. Daarnaast hebben we processpecialisten in huis die bekijken of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we jou doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals IT Security, clouddiensten en Office 365. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en we geven jou advies op maat.

Wij zijn er voor advies, helpen je aan een geschikte partner en begeleiden tot 100% resultaat

CLOUD

Is jouw organisatie op zoek naar een flexibelere en transparantere IT omgeving? Een omgeving die je eenvoudig kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden en waarbij financiële inspanningen beperkt blijven tot alleen het daadwerkelijke gebruik? 

BEHEER

Wil jouw organisatie zich meer kunnen focussen op haar kernactiviteiten en bedrijfsprocessen?  Dient ICT 24×7 bereikbaar en beschikbaar te zijn? Of heb je regelmatig te maken met IT-storingen en wil je de continuïteit vergroten?  

IT Security

Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van jouw organisatie. Dat bezit wil je goed beschermen middels afdoende beveiliging. Als gegevens op straat belanden, kan dat operationele problemen, reputatieschade en zelfs boetes tot gevolg hebben.

DATA

Hoe wordt je informatie tussen applicaties en de buitenwereld uitgewisseld? Data  vormt een bron van goud. Zodra je data uit verschillende systemen samenvoegt tot stuurinformatie, worden allerlei mogelijkheden tot kostenbesparing en optimalisatie van de dienstverlening naar klanten zichtbaar.

Consulting

Om je bedrijfsdoelen te bereiken heb je ervaring en een vooruitziende blik nodig. Het is belangrijk dat je de juiste beslissingen neemt om je bedrijf met vertrouwen de toekomst in te nemen. Wij helpen je bij het vinden van de juiste ICT partners

Wat klanten vinden

Maak een afspraak

Laden...

INSTAGRAM